Makaron strozzapreti orkiszowy pełnoziarnisty BIO - NOWOŚĆ

Makarony orkiszowe są produkowane wyłącznie z mąki orkiszowej razowej z włoskiego rolnictwa ekologicznego. Ciasto wyrabiane z mąki orkiszowej i wody prasuje się powoli pod wysokim ciśnieniem przez perforowane tarcze wykonane z brązu przy użyciu tradycyjnej metody.

Skład:mąka orkiszowa razowa*, woda, zawiera GLUTEN
*składniki pochodzenia organicznego

Przechowywanie: Przechowywać w chłodnymi ciemnym miejscu


Średnia wartość odżywcza w 100g

Wartość energetyczna [kj/100g]


1512 kJ

Wartość energetyczna [kcal/100g]


357 kcal

Tłuszcze [g/100g]


2g

Kwasy tłuszczowe nasycone [g/100g]


0.4g

Białko [g/100g]


12g

Węglowodany [g/100g]


72g

w tym cukier [g/100g]


3.5g

Sól [g/100g]


0.01g