Makaron strozzapreti orkiszowy pełnoziarnisty BIO - NOWOŚĆ
Makarony orkiszowe są produkowane wyłącznie z mąki orkiszowej razowej z włoskiego rolnictwa ekologicznego. Ciasto wyrabiane z mąki orkiszowej i wody prasuje się powoli pod wysokim ciśnieniem przez perforowane tarcze wykonane z brązu przy użyciu tradycyjnej metody.
Skład:mąka orkiszowa razowa*, woda, zawiera GLUTEN
*składniki pochodzenia organicznego
Przechowywanie: Przechowywać w chłodnymi ciemnym miejscu
Średnia wartość odżywcza w 100g
Wartość energetyczna [kj/100g]
1512 kJ
Wartość energetyczna [kcal/100g]
357 kcal
Tłuszcze [g/100g]
2g
Kwasy tłuszczowe nasycone [g/100g]
0.4g
Białko [g/100g]
12g
Węglowodany [g/100g]
72g
w tym cukier [g/100g]
3.5g
Sól [g/100g]
0.01g