Marmolada cytrynowa z imbirem BIO

Nasze marmolady maja wysoką zawartość owoców, sa przepyszne i nie zawierają żadnych pektyn ani cukrów żelujących. Zastosowanie: Najlepiej smakują na świeżym pieczywie, jako dodatek do serów białych np. ricotty, jako baza do ciast i tortów


Drożdże: nie zawiera
Gluten: nie zawiera
Laktoza: nie zawiera
Niesłodzone: nie
Weganie: tak

Skład:cytryny*, cukier trzcinowy*, imbir* 0,15%, wyprodukowano ze 66g owoców na 100g gotowego produktu
*składniki pochodzenia organicznego

Przechowywanie: Przechowywać w chłodnymi ciemnym miejscu


Średnia wartość odżywcza w 100g

Wartość energetyczna [kj/100g]


956 kJ

Wartość energetyczna [kcal/100g]


225 kcal

Tłuszcze [g/100g]


0.2g

Kwasy tłuszczowe nasycone [g/100g]


0g

Białko [g/100g]


0.5g

Węglowodany [g/100g]


56g

w tym cukier [g/100g]


52g

Sól [g/100g]


0.05g