Marmolada cytrynowa z imbirem BIO
Nasze marmolady maja wysoką zawartość owoców, sa przepyszne i nie zawierają żadnych pektyn ani cukrów żelujących. Zastosowanie: Najlepiej smakują na świeżym pieczywie, jako dodatek do serów białych np. ricotty, jako baza do ciast i tortów
Drożdże: nie zawiera
Gluten: nie zawiera
Laktoza: nie zawiera
Niesłodzone: nie
Weganie: tak
Skład:cytryny*, cukier trzcinowy*, imbir* 0,15%, wyprodukowano ze 66g owoców na 100g gotowego produktu
*składniki pochodzenia organicznego
Przechowywanie: Przechowywać w chłodnymi ciemnym miejscu
Średnia wartość odżywcza w 100g
Wartość energetyczna [kj/100g]
956 kJ
Wartość energetyczna [kcal/100g]
225 kcal
Tłuszcze [g/100g]
0.2g
Kwasy tłuszczowe nasycone [g/100g]
0g
Białko [g/100g]
0.5g
Węglowodany [g/100g]
56g
w tym cukier [g/100g]
52g
Sól [g/100g]
0.05g