Marmolada z mandarynek BIO - NOWOŚĆ
Nasze marmolady maja wysoką zawartość owoców, sa przepyszne i nie zawierają żadnych pektyn ani cukrów żelujących. Najlepiej smakują na świeżym pieczywie, jako dodatek do serów białych np. ricotty, jako baza do ciast i tortów.
Skład:mandarynki*, cukier trzcinowy*, wyprodukowano ze 101g owoców na 100g gotowego produktu
*składniki pochodzenia organicznego
Średnia wartość odżywcza w 100g
Wartość energetyczna [kj/100g]
1297 kJ
Wartość energetyczna [kcal/100g]
305 kcal
Tłuszcze [g/100g]
<0.5g
Kwasy tłuszczowe nasycone [g/100g]
<0.1g
Białko [g/100g]
0.8g
Węglowodany [g/100g]
75g
w tym cukier [g/100g]
71g
Sól [g/100g]
0.06g