Marmolada z mandarynek BIO - NOWOŚĆ

Nasze marmolady maja wysoką zawartość owoców, sa przepyszne i nie zawierają żadnych pektyn ani cukrów żelujących. Najlepiej smakują na świeżym pieczywie, jako dodatek do serów białych np. ricotty, jako baza do ciast i tortów.

Skład:mandarynki*, cukier trzcinowy*, wyprodukowano ze 101g owoców na 100g gotowego produktu
*składniki pochodzenia organicznego

Średnia wartość odżywcza w 100g

Wartość energetyczna [kj/100g]


1297 kJ

Wartość energetyczna [kcal/100g]


305 kcal

Tłuszcze [g/100g]


<0.5g

Kwasy tłuszczowe nasycone [g/100g]


<0.1g

Białko [g/100g]


0.8g

Węglowodany [g/100g]


75g

w tym cukier [g/100g]


71g

Sól [g/100g]


0.06g