Ocet jabłkowy BIO
Ocet jabłkowy wytwarzany z naturalnie fermentowanego soku z włoskich jabłek.
Zastosowanie: Ocet jabłkowy jest idealnym dodatkiem do sosów i dressingów
Drożdże: nie zawiera
Gluten: nie zawiera
Laktoza: nie zawiera
Niesłodzone: tak
Weganie: tak
Skład: włoskie jabłka* 100%
*składniki pochodzenia organicznego
Przechowywanie: Przechowywać w chłodnymi ciemnym miejscu
Średnia wartość odżywcza w 100g
Wartość energetyczna [kj/100g]
78 kJ
Wartość energetyczna [kcal/100g]
18 kcal
Tłuszcze [g/100g]
0.5g
Kwasy tłuszczowe nasycone [g/100g]
0.1g
Białko [g/100g]
0.4g
Węglowodany [g/100g]
0.5g
w tym cukier [g/100g]
0.5g
Sól [g/100g]
0.01g