Ocet jabłkowy BIO

Ocet jabłkowy wytwarzany z naturalnie fermentowanego soku z włoskich jabłek.

Zastosowanie: Ocet jabłkowy jest idealnym dodatkiem do sosów i dressingów
Drożdże: nie zawiera
Gluten: nie zawiera
Laktoza: nie zawiera
Niesłodzone: tak
Weganie: tak

Skład: włoskie jabłka* 100%

*składniki pochodzenia organicznego

Przechowywanie: Przechowywać w chłodnymi ciemnym miejscu


Średnia wartość odżywcza w 100g

Wartość energetyczna [kj/100g]


78 kJ

Wartość energetyczna [kcal/100g]


18 kcal

Tłuszcze [g/100g]


0.5g

Kwasy tłuszczowe nasycone [g/100g]


0.1g

Białko [g/100g]


0.4g

Węglowodany [g/100g]


0.5g

w tym cukier [g/100g]


0.5g

Sól [g/100g]


0.01g