Owoce kaparów BIO
Owoce kaparów są ręcznie zbierane, a następnie w łagodnej zalewie są pasteryzowane. Idealnie nadają się jako aperitif lub jako dodatek do wędlin i serów.
Zastosowanie: Idealnie nadają się jako aperitif lub jako dodatek do wędlin i serów.
Drożdże: nie zawiera
Gluten: nie zawiera
Laktoza: nie zawiera
Niesłodzone: tak
Weganie: tak
Skład:owoce kaparów*, woda, ocet winny*, sól morska
*składniki pochodzenia organicznego
Przechowywanie: Przechowywać w chłodnymi ciemnym miejscu
Średnia wartość odżywcza w 100g
Wartość energetyczna [kj/100g]
104 kJ
Wartość energetyczna [kcal/100g]
25 kcal
Tłuszcze [g/100g]
0.5g
Kwasy tłuszczowe nasycone [g/100g]
0.1g
Białko [g/100g]
1.5g
Węglowodany [g/100g]
2.6g
w tym cukier [g/100g]
2.6g
Sól [g/100g]
6.3g