Owoce kaparów BIO

Owoce kaparów są ręcznie zbierane, a następnie w łagodnej zalewie są pasteryzowane. Idealnie nadają się jako aperitif lub jako dodatek do wędlin i serów.

Zastosowanie: Idealnie nadają się jako aperitif lub jako dodatek do wędlin i serów.
Drożdże: nie zawiera
Gluten: nie zawiera
Laktoza: nie zawiera
Niesłodzone: tak
Weganie: tak

Skład:owoce kaparów*, woda, ocet winny*, sól morska

*składniki pochodzenia organicznego

Przechowywanie: Przechowywać w chłodnymi ciemnym miejscu


Średnia wartość odżywcza w 100g

Wartość energetyczna [kj/100g]


104 kJ

Wartość energetyczna [kcal/100g]


25 kcal

Tłuszcze [g/100g]


0.5g

Kwasy tłuszczowe nasycone [g/100g]


0.1g

Białko [g/100g]


1.5g

Węglowodany [g/100g]


2.6g

w tym cukier [g/100g]


2.6g

Sól [g/100g]


6.3g