Pesto pomidorowe z truflami BIO

Pesto pomidorowe smakuje wyśmienicie nie tylko z makaronem ale także na chlebie tostowym, jako dodatek do zup i risotto, do surowych warzyw, ziemniaków, gotowanych mięs i sałatek.

Zastosowanie: Idealne do makaronów, chleba tostowanego, zup warzywnych, risotta lub jako dip do świeżych warzyw oraz sosów sałatkowych.


Drożdże: nie zawiera
Gluten: nie zawiera
Laktoza: nie zawiera
Niesłodzone: tak
Weganie: tak


Skład: olej słonecznikowy, przecier pomidorowy 28%*, suszone pomidory 24%*, orzeszki nerkowca*, bazylia*, płatki ziemniaczane*, trufle 1,38%, oliwa z oliwek extra virgin*, orzeszki piniowe*, czosnek*, sok z cytryny*, sól morska, naturalny aromat*

*składniki pochodzenia organicznego

Przechowywanie: Przechowywać w chłodnymi ciemnym miejscu