Zielone oliwki z kaparami BIO
Ręcznie nadziewane oliwki są pyszne jako przekąska, aperitif oraz jako dodatek do mięs, serów i wędlin.
Drożdże: nie zawiera
Gluten: nie zawiera
Laktoza: nie zawiera
Niesłodzone: tak
Weganie: tak
Skład:oliwki* 50%, woda, kapary* 10%, sól morska, sok z cytryny*, regulator kwasowości: kwas mlekowy
*składniki pochodzenia organicznego
Przechowywanie: Przechowywać w chłodnymi ciemnym miejscu
Średnia wartość odżywcza w 100g
Wartość energetyczna [kj/100g]
544 kJ
Wartość energetyczna [kcal/100g]
130 kcal
Tłuszcze [g/100g]
12,6g
Kwasy tłuszczowe nasycone [g/100g]
1.7g
Białko [g/100g]
1g
Węglowodany [g/100g]
1.6g
w tym cukier [g/100g]
0.9g
Sól [g/100g]
2.3g