Zielone oliwki z kaparami BIO

Ręcznie nadziewane oliwki są pyszne jako przekąska, aperitif oraz jako dodatek do mięs, serów i wędlin.

Drożdże: nie zawiera
Gluten: nie zawiera
Laktoza: nie zawiera
Niesłodzone: tak
Weganie: tak

Skład:oliwki* 50%, woda, kapary* 10%, sól morska, sok z cytryny*, regulator kwasowości: kwas mlekowy

*składniki pochodzenia organicznego

Przechowywanie: Przechowywać w chłodnymi ciemnym miejscu


Średnia wartość odżywcza w 100g

Wartość energetyczna [kj/100g]


544 kJ

Wartość energetyczna [kcal/100g]


130 kcal

Tłuszcze [g/100g]


12,6g

Kwasy tłuszczowe nasycone [g/100g]


1.7g

Białko [g/100g]


1g

Węglowodany [g/100g]


1.6g

w tym cukier [g/100g]


0.9g

Sól [g/100g]


2.3g