Krem do gotowania kokosowy tajski BIO 200 ml

Dodatkowy opis: Krem kokosowy tajski nie warzy się podczas gotowania. Można go gotować oraz mieszać z kwaśnymi składnikami jak cytryna, wino czy musztarda. Świetny do sosów, zup, warzyw i deserów oraz do kawy czy herbaty. Nie zawiera glutenu i laktozy. Odpowiedni dla wegan.
Skład: mleko kokosowe* 60%, woda, czerwone curry* (chili* 0,28%, czosnek*, sól morska, imbir*, zagęszczony sok z limonki* 0,08%, kolendra*, trawa cytrynowa* 0,025%, czarny pieprz*), stabilizatory: ksantan i guma guar, chili*, naturalny aromat kokosowy*. *składniki pochodzące z kontrolowanych upraw ekologicznych.
Warunki przechowywania: Wstrząsnąć przed otwarciem. Po otwarciu trzymac w lodówce i spożyć w ciągu 5 dni.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA PRODUKTU NA 100G:
Wartość energetyczna (kJ/kcal): 623/149
Białko (g): 1,3
Węglowodany (g): 3,0
W tym cukry (g): 1,5
Tłuszcz (g): 14,0
W tym kwasy tłuszczowe nasycone (g): 13,0
Sól (g): 0,23