Krem do gotowania z migdałów bechamel BIO 200 ml

Krem migdałowy bechamel nie warzy się podczas gotowania. Można go gotować oraz mieszać z kwaśnymi składnikami jak cytryna, wino czy musztarda. Świetny do sosów, zup, warzyw i deserów oraz do kawy czy herbaty. Nie zawiera glutenu i laktozy. Odpowiedni dla wegan.
Skład: woda, MIGDAŁY 7%, olej słonecznikowy*, cukier trzcinowy*, błonnik z akacji*, stabilizator: guma arabska, mączka chleba świętojańskiego*, sól morska, gałka muszkatołowa* 0,075%, naturalny aromat gałki muszkatołowej*, pieprz czarny* 0,007%. *składniki pochodzące z kontrolowanych upraw ekologicznych.
Warunki przechowywania: Wstrząsnąć przed otwarciem. Po otwarciu trzymac w lodówce i spożyć w ciągu 5 dni.
Możliwe alergeny: orzechy
Alergeny: migdały
WARTOŚĆ ODŻYWCZA PRODUKTU NA 100G:
Wartość energetyczna (kJ/kcal): 424/101
Białko (g): 1,3
Węglowodany (g): 3,1
W tym cukry (g): 1,3
Tłuszcz (g): 8,9
W tym kwasy tłuszczowe nasycone (g): 0,8
Sól (g): 0,45