Krem do gotowania migdałowy BEZGL. BIO 200 ml

Migdałowa alternatywa dla mlecznych i sojowych śmietanek. NIE ŚCINA SIĘ PODCZAS GOTOWANIA. Można ją gotowac i mieszać z kwaśnymi składnikami jak cytryna czy musztarda.
Skład: woda, MIGDAŁY* 7%, olej słonecznikowy*, syrop z agawy*, stabilizator: guma arabska, ksantan, emulgator: lecytyna słonecznikowa, sól morska, naturalny aromat*. *składniki pochodzące z kontrolowanych upraw ekologicznych.
Warunki przechowywania: Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 5 dni.
Możliwe alergeny: orzechy
Alergeny: migdały
WARTOŚĆ ODŻYWCZA PRODUKTU NA 100G:
Wartość energetyczna (kJ/kcal): 383/93
Białko (g): 1,3
Węglowodany (g): 1,0
W tym cukry (g): 1,0
Tłuszcz (g): 8,5
W tym kwasy tłuszczowe nasycone (g): 0,9
Sól (g): 0,1