Czekolada wegańska biała słony karmel z migdałami BIO BEZGL. 70 g

Wegańska czekolada, bez cukrów rafinowanych, lecytyny sojowej i mleka.
Skład: suszony nektar z kwiatów orzecha kokosowego*, masło kakaowe*, krem kokosowy* (12%), proszek białka MIGDAŁOWEGO* (9%), MIGDAŁY* (8%), sól himalajska (0,5%), lecytyna słonecznikowa*. Zawartość kakao min. 30%. * składniki pochodzące z certyfikowanych upraw ekologicznych
Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Najlepiej spożyć przed: data na opakowaniu.
Alergeny: MIGDAŁY
WARTOŚĆ ODŻYWCZA PRODUKTU NA 100G:
Wartość energetyczna (kJ/kcal): 2473 kJ / 591 kcal
Białko (g): 7,4
Węglowodany (g): 39
W tym cukry (g): 36
Tłuszcz (g): 45
W tym kwasy tłuszczowe nasycone (g): 28
Sól (g): 0,5