Czekolada wegańska HB ze spiruliną i olejkiem cytrynowym protein BIO BEZGL. 70 g

Wegańska czekolada, bez cukrów rafinowanych, lecytyny sojowej, mleka. Czekolada pełna energii, dobre źródło białka i co najważniejsze smaczna.
Skład: miazga kakaowa*, cukier trzcinowy nierafinowany*, tłuszcz kakaowy*, białko ryżu w proszku* 13%, krem z kokosa*, białko z MIGDAŁÓW w proszku* 8%, spirulina w proszku* 1,5%, lecytyna słonecznikowa*, olejek z cytryny* 0,04%, wanilia Bourbon*. Zawartość kakao min. 45%. *składniki pochodzące z kontrolowanych upraw ekologicznych.
Warunki przechowywania: Przechowywać w suchy i chłodnym miejscu.
Alergeny: migdały
WARTOŚĆ ODŻYWCZA PRODUKTU NA 100G:
Wartość energetyczna (kJ/kcal): 2348 kJ/ 561 kcal
Białko (g): 19,6
Węglowodany (g): 32,6
W tym cukry (g): 24,5
Tłuszcz (g): 39,1
W tym kwasy tłuszczowe nasycone (g): 25,2
Sól (g): 0,013