Baton z ciemnej czekolady B/C BIO 40g

Składniki: miazga kakaowa*, substancja słodząca: erytrytol*; napój ryżowy w proszku*, tłuszcz ka-kaowy*, emulgator: lecytyna słonecznikowa*
Warunki przechowywania: Przechowywać produkt w pomieszczeniach czystych, pozbawionych obcych zapachów (wilgotność względna max. 70%). Temperatura składowania: 10 - 25 °C. Unikać gwałtownych zmian temperatury.
Możliwe alergeny: Orzeszki ziemne/orzeszki arachidowe i produkty pochodne Soja i produkty pochodne Orzechy,tj. Migda
Alergeny: Orzeszki ziemne/orzeszki arachidowe i produkty pochodne Soja i produkty pochodne Orzechy,tj. Migda
WARTOŚĆ ODŻYWCZA PRODUKTU NA 100G:
Wartość energetyczna (kJ/kcal): 1968kj/481kcal
Białko (g): 4,2
Węglowodany (g): 47
W tym cukry (g): 5,2
Tłuszcz (g): 39
W tym kwasy tłuszczowe nasycone (g): 27
Błonnik pokarmowy (g): 6,8
Sól (g): 0,2