Czekolada kokosowa wegańska BIO 80 g

cukier czcinowy, tłuszcz kakaowy, mizaga kakaowa, wiórki kokosowe (13%), napój ryżowy w proszku, emulgator: lecytyna słonecznikowa cukier trzcinowy, tłuszcz kakaowy, miazga kakaowa, wiórki kokosowe (13%), napój ryżowy w proszku, emulgator: lecytyna słonecznikowa
Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Możliwe alergeny: łubin, orzechy arachidowe, soję, inne orzechy, sezam
WARTOŚĆ ODŻYWCZA PRODUKTU NA 100G:
Wartość energetyczna (kJ/kcal): 2446/588
Białko (g): 2,6
Węglowodany (g): 48
W tym cukry (g): 45
Tłuszcz (g): 42
W tym kwasy tłuszczowe nasycone (g): 28
Błonnik pokarmowy (g): 5,6
Sól (g): 0,04