Skórka pomarańczy w czekoladzie BIO 80 g Super Fudgio

Składniki: kandyzowana skórka pomarańczy* 50%, czekolada 49,5% (Cukier trzcinowy*, miazga kakaowa*, tłuszcz kakaowy*, proszek kokosowy*, napój ryżowy w proszku*, emulgator: lecytyna słonecznikowa*), tłuszcz kakaowy*, substancja glazurująca (syrop glukozowy*, guma arabska*, olej słonecznikowy*) masa kakaowa w czekoladzie min. 50% *Surowce pochodzące z upraw ekologicznych
Warunki przechowywania: Przechowywać w miejscu suchym i chłodny, osłoniętym od promieni słonecznych, z dala od ścian. Unikać składowania w wysokiej wilgotności.
Możliwe alergeny: Orzechy, Soja i produkty pochodne, mleko
WARTOŚĆ ODŻYWCZA PRODUKTU NA 100G:
Wartość energetyczna (kJ/kcal): 1869kJ/445kcal
Białko (g): 2,1
Węglowodany (g): 64
W tym cukry (g): 59
Tłuszcz (g): 19
W tym kwasy tłuszczowe nasycone (g): 13
Błonnik pokarmowy (g): 3,9
Sól (g): 0,22